SECESPOL Platenwisselaars

Secespol is een Poolse fabrikant van kwalitatief, hoogwaardige platenwisselaars. Geavanceerde technologie en in-house productie garanderen de beste kwaliteit. Een ervaren team van ontwerpers werkt voortdurend aan de ontwikkeling van innovatieve en efficiëntere warmtewisselaars om ze aan te passen aan de wensen van de klant.

JAG heat exchager PLATE EXCHANGERS

NEW-NIEUW-NOUVEAU

De JAG plate heat exchanger heeft een innovatief gekarteld patroon, waardoor er een optimale toename is op basis van warmtewisseling en een toenemende stromingswissel. Samen geeft het een compacter, lichter maar vooral efficiënter apparaat dat kan worden aangepast aan uw individuele vereisten. Het ontwerp zorgt voor een groter uitwisselingsgebied en de algemene drukvalniveaus worden verminderd. De ingenieuze JAG-technologie brengt u geavanceerde oplossingen in één plaat.

De L-line heat exchangers zijn koper gesoldeerde platenwisselaars gemaakt voor standard verwarming of koel installaties van het liquid-liquid type.

Secespol L line

Het speciale golfpatroon van de platen zorgt voor een compromis tussen een lage stromingsweerstand en een hoog rendement van de warmtewisseling. Er zijn veel verbindingstypes te kiezen, evenals varianten met één of twee doorgangen.

OIL COOLERS, zijn brazed plate heat exchangers voor mobiele en industriële toepassingen.

Deze Secespol platenwisselaars zijn speciaal ontwikkeld voor koeling van hydraulisch aangedreven machines, zodat deze een maximum levensduur kunnen bereiken.  Door hun hoge warmte-efficiëntie kunt u kleinere compacte units gebruiken waardoor de ruimte beperkt blijft.
Gesoldeerde platenwarmtewisselaars hebben geen pakkingen; daarom zijn geschikt voor toepassingen waarbij temperatuur en/of de druk is hoog.

Secespol_BPHE_Oil Coolers_WEB_SPREAD

HEAT EXCHANGERS : SHELL & TUBE

JAD : Compacte constructie, hoog rendement, eenvoudige installatie en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste voordelen van JAD. Het is gemaakt van roestvrij staal en is verkrijgbaar in verschillende maatversies.

De B-line zijn kleine shell & tube warmte wisselaars. Ze bieden een ideale oplossing wanneer er een zeer hoog debiet is in vergelijking met warmteoverdracht, vooral in zwembaden, zonnesystemen en olie-voorverwarming. Deze compacte wisselaars zijn ook bestand tegen de agressieve bestanddelen van zwembadwater, zoals chloor, fluor,….